top of page

Samenwerking

Vervoer

taxikramer-meta.jpeg

Het vervoer van en naar Buiten Beek wordt voor veel deelnemers verzorgd door Taxi Kramer uit Lage Mierde. Daarnaast rijdt ook Kempentaxi uit Diessen regelmatig ritten in onder aanneming.
Taxi Kramer en Zorgatelier Buiten Beek hebben regelmatig overleg, om het vervoer zo goed mogelijk te organiseren.


www.taxikramer.nl

Land van de Brabantse Kempen

brabantsekempen-1.jpeg

Vanaf 1 juli 2011 is Zorgatelier Buiten lid van het Land van de Brabantse Kempen.
Ondernemers in het Land van de Brabantse Kempen werken samen om dit prachtige gebied nog aantrekkelijker en toegankelijker te maken, zowel voor toeristen als inwoners of mensen die om een andere reden vertoeven in dit gebied.

www.landvandebrabantsekempen.nl

Revalidatie

libra (1).jpg

Wij hebben een nauwe samenwerking met het revalidatiecentrum Leijpark, Tilburg,op het gebied van fysiotherapie / ergotherapie

www.libranet.nl

Brein Op Beentjes

breinopbeentjes-large_edited.jpg

Dit is een wandelclub voor mensen met NAH. 

Marge Jacobs

image_6483441.JPG

Bij vragen over gedrag en emoties van deelnemers, ontvangen wij advisering en coaching van Marge Jacobs,  GZ psycholoog. Ook bij de interne scholing van de vrijwilligers en stagiaires ondersteunt Marge ons bij anders kijken naar mensen met een NAH en onze omgang met hen.

Leernetwerk NAH PrikkelS

1-beeld_overprikkeling.jpeg

Zorgatelier Buiten participeert in het leernetwerk NAH PrikkelS van Vilans om de flyer ‘NAH-PrikkelS voor goede NAH-zorg’ te implementeren binnen de NAH-zorg. In 2013 is, onder andere, aan partners van deelnemers aan Zorgatelier Buiten gevraagd welke punten zij belangrijk vinden voor goede NAH-zorg. De flyer geeft een overzicht van voorwaarden, waaraan de zorg voor moet voldoen en draagt bij aan meer kennis over goede NAH-zorg, zodat mensen met NAH en hun omgeving de juiste zorg krijgen.

bottom of page