top of page

Hieronder vindt u een aantal interessante links!

 • NAH Vereniging
  Zij organiseren contacten en activiteiten, zoals lotgenotencontact, elke maand en via internet, regionale NAH-cafés voor ontmoetingen, ontspanningsactiviteiten, zoals zwemmen, boottochten en uitstapjes.

 • NAH-Cafe Brabant
  Het NAH-Café is een gelegenheid waar mensen spontaan lotgenoten/ gelijkgestemden kunnen treffen voor gezelligheid en ontmoeting.

 • MEE Regio Tilburg
  MEE biedt ondersteuning aan mensen die leven met een beperking. www.cvz.nl Het College Voor Zorgverzekeringen. Bron van allerlei belangrijke informatie als u een uitkering vanuit het AWBZ (o.a. PGB) ontvangt.

 • CIZ
  Centrum voor Indicatiestelling Zorg. Zij bepalen of u voor een indicatie voor AWBZ zorg, zoals bv dagbesteding in aanmerking komt. www.persaldo.nl De belangenvereniging voor mensen met een Persoon Gebonden Budget (PGB).

        Stichting SZZ
 

De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid werkt vanuit de overtuiging dat iedere zorgboerderij uniek is en geweldige mogelijkheden biedt in de groene ruimte aan de hulpvragende mens.

De aangesloten zorgboerderijen worden erkend als aanbieder van kwalitatieve zorg. Hier wordt maatwerk geleverd aan iedereen die met een hulpvraag naar de zorgboerderij komt

www.szz.nl

 • Afasie
  De Afasie Vereniging Nederland geeft voorlichting over deze taalstoornis en behartigt de belangen van mensen met afasie.

 • Breinlijn

Mensen met hersenletsel, hun naasten en professionals kunnen bij Breinlijn terecht voor vragen en casuïstiek over hersenletsel. De vraagsteller wordt op basis van zijn of haar postcode automatisch doorverwezen naar de betreffende regio, zodat maatwerk kan worden geleverd.

 • Samen verder
  De Nederlandse CVA-vereniging komt op voor de belangen van mensen die zelf een CVA, hebben gehad of mensen die in hun naaste omgeving iemand hebben die door een CVA is getroffen.

 • Professionalsinnah
  Mensen met NAH kunnen bij ons terecht voor goed gesprek, maar bijvoorbeeld ook voor ondersteuning op het gebied wet- en regelgeving. 

bottom of page